Регистрация    Забыли пароль?
Имя   Пароль  запомнить
  
Просмотр темы
Вернуться на сайт: Конст.Пати IlluminatI Клан Burned Sky

IlluminatI Clan, Forum | Всё про Lineage2 | Файлы
Автор adidas superstar sale
Edentiin
Пользователь

Avatar пользователя




новичек

Сообщений: 9
Зарегистрирован: 27 Января 2016, 08:08:03
Статус: offline
^ наверх ^
Опубликовано 22 Февраля 2016, 12:12:37
De Home Away From Home iteratie, een adidas superstar dames eerbetoon aan Wiggins 'reis van Canada naar de NBA, is voorzien van esdoorn bladeren van de tussenzool om de duidelijke zool, het gebruik van groene en blauwe accenten om hulde te betalen Wiggins' Canadese roots en carrière in Minnesota. De schoen maakt gebruik van een kleurenpalet van wit, grijs en blauw voor de bovenste, met witte en grijze mesh toegang tot de bovenste helft met blauwe Primeknit praten op het onderste gedeelte.
Rockets guard James Harden zal herdenkingsmunt schoenen te dragen voor de Martin Luther King Day spel te eren Olympische baan kampioen adidas superstar dames sale en pionier Jesse Owens. "Die jongens, Jesse Owens, Martin Luther King, die jongens dat ze de weg vrijgemaakt voor ons," zei Harden. "Het is gewoon ze een dag te geven om hen te tonen erkenning, om te laten zien hoe wij hen steunen, dat soort dingen. Het is een grote dag, niet alleen voor basketbal, maar voor de wereld en de gemeenschap. "
Het is onze waardering voor wat ze gedaan hebben om ons te laten zien. De schoenen, die Owens '773 startnummer van de Olympische Spelen adidas superstar goedkoop van 1936 omvatten, worden geproduceerd door adidas in combinatie met de release van een film over Owens. Ze zullen ook worden gedragen door Andrew Wiggins, Derrick Rose en Damian Lillard op maandag. Extra spelers zullen de schoenen te dragen gedurende de hele maand.
Maandag 18 januari is Martin Luther King Day in de Verenigde Staten, een federale vakantie naar de inspanningen van de late geweldloze activisten om adidas superstar sale vrede en raciale harmonie te bevorderen in de 1960s.The doel van de dag te vieren is het verder King Jr ' s droom.
Перейти на форум:
32,895,096 уникальных посетителей
Copyright Dizmont for Burned Sky & IlluminatI © 2008
сейчас: 27 Апреля 2024, 01:01:13